U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Werkzaamheden

Bij onze dagbesteding worden er verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Deze worden ook met elkaar afgewisseld zodat iedereen werkzaamheden kan doen die hij/zij leuk vindt. Zo blijft de dag uitdagend en de werkzaamheden op maat.

 

Dierenverzorging

We bieden verzorging aan dieren die aanwezig zijn op het terrein zoals de konijnen, mini-ezels, hond en kat. Maar we werken ook met dieren op andere (bekende) locaties, zoals het helpen bij het verzorgen van de kippen/konijnen of het uitlaten van een hond.

 

Huishoudelijke werkzaamheden

Samen zorgen we ervoor dat de bedden van de kinderen in het logeerhuis weer zijn opgemaakt, de handdoeken zijn gevouwen en de afwas is gedaan. Als we huishoudelijke werkzaamheden doen kunnen we dit doen voor het logeerhuis en voor andere bedrijven. 

 

Vitaal Express

Voor Vitaal Express pakken we fruitkistjes in, helpen we met het schoonhouden van de werkruimte en vullen we voorraden aan.

 

Taartenservice

In 2019 gaan we starten met onze taartenservice. Hierbij maken we taarten op verzoek voor mensen in het Westland. Deze taarten bezorgen we dan ook bij mensen thuis of op het werk!

 

Werken bij externe bedrijven

Wij werken bij verschillende bedrijven, bijvoorbeeld bij tuinders. We helpen dan met paadjes vegen, schoonmaken van de kantine, het inschenken van koffie en andere werkzaamheden.

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?