U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Werkzaamheden

Bij onze dagbesteding worden er verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Deze worden ook met elkaar afgewisseld zodat iedereen werkzaamheden kan doen die hij/zij leuk vindt. Zo blijft de dag uitdagend en kan er gewerkt worden op maat.

 

Dierenverzorging

We bieden verzorging aan dieren die aanwezig zijn op het terrein, namelijk de mini-ezels, de hond en de kat. Hiernaast werken we ook met dieren op andere (bekende) locaties. Wij helpen bijvoorbeeld bij het verzorgen van kippen en het uitlaten van een hond.

 

Huishoudelijke werkzaamheden

Samen zorgen we ervoor dat de huishoudelijke werkzaamheden in en rondom het logeerhuis worden uitgevoerd. We verschonen bijvoorbeeld de bedden, vouwen de handdoeken op en zorgen dat de afwas schoon is. Deze taken voeren wij ook uit voor andere bedrijven.

 

Vitaal Express

Voor Vitaal Express pakken we fruitkistjes in, helpen we met het schoonhouden van de werkruimte en vullen we voorraden aan.

 

Werken bij externe bedrijven

Wij werken bij verschillende bedrijven, bijvoorbeeld bij tuinders. We helpen dan onder andere met paadjes vegen, schoonmaken van de kantine en het inschenken van koffie.

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?