U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Begeleiding voor kinderen

Special Family Care biedt begeleiding kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Deze begeleiding wordt geboden na schooltijd, tijdens logeeropvang en in schoolvakanties. Wij richten ons op het creëren van een prettige en veilige omgeving, waarin ieder kind tot zijn recht komt. Gezond eten, positieve aandacht en het contact met dieren zijn voor ons belangrijke aspecten die terugkomen in onze begeleiding.

 

Begeleiding na schooltijd

Na schooltijd wordt begeleiding geboden in een groepje van maximaal drie kinderen. Tijdens de begeleiding kunnen de kinderen gezellig samen spelen of alleen spelen in een eigen kamer. Special Family Care beschikt over vier kleurrijke kinderkamers, zodat er voor elk kind een eigen ruimte is waar hij/zij zich terug zou kunnen trekken.  Tijdens deze begeleiding is er extra aandacht voor ontprikkeling, ontspanning en het verwerken van de (school)dag.

 

Vakantieopvang

Tijdens schoolvakanties biedt Special Family Care opvang van maandag tot en met vrijdag. Er zijn maximaal drie kinderen tegelijkertijd aanwezig die samen of zelf kunnen spelen. Hierbij worden kunnen kinderen ontspannen en helemaal zichzelf zijn. Sociale interactie wordt gestimuleerd, waardoor vriendschappen kunnen ontstaan of onderhouden kunnen worden. Ook in vakanties wordt begeleiding op maat geboden, waarbij de behoeftes van de kinderen worden gesignaleerd en hierop ingespeeld kan worden. Hierdoor kunnen kinderen zich ook in de vakanties blijven ontwikkelen.

 

Logeeropvang

Een keer per maand is er een logeerweekend bij Special Family Care. Hier kunnen kinderen één of twee nachten blijven slapen. Tijdens dit weekend wordt een duidelijke dag- en nachtstructuur geboden. 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?