U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Begeleiding groep

Veel kinderen met een beperking hebben geen vriendjes en/of vriendinnetjes om mee te spelen na schooltijd. Wij bieden na schooltijd een opvang waarbij er maximaal 4 kinderen bij ons komen spelen. Zo leren de kinderen samen spelen onder begeleiding van een professional. We verzorgen samen de dieren (hond, kat en ezels) en op donderdagavond eten we samen! Er zijn buiten in onze veilige tuin (omringd door een kindvriendelijk hek) twee schommels en een zandbak. Bij slecht weer kunnen we binnen o.a. spelletjes doen, knutselen, muziek maken, muziek luisteren en uitrusten in de chillhoek. 

 

Wij zetten verschillende middelen in om het uw kind zo prettig mogelijk te maken. Wij gebruiken picto's, gebaren, timetimers en koptelefoons. Mocht u specifieke wensen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij streven ernaar om elk kind een fijne plek bij ons te bieden. Toch kan het voorkomen dat uw kind niet bij ons past of wij niet bij uw kind. Dan helpen we u graag verder door informatie te bieden over andere organisaties.

 

Op dit moment is er zijn er volop plekken beschikbaar in schoolvakanties en in schoolweken op donderdagmiddag en vrijdagmiddag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?