U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ons team wordt versterkt door een aantal lieve dieren.

 

Binnen en buiten loopt onze jonge poes (Suzie). Zij voelt het goed aan wanneer iemand verdrietig is en komt dan rustig bij je liggen om je wat troost te bieden. Suzie vindt het ook leuk om te spelen, lekker door het huis te rennen en heerlijk te luieren op een zacht kleedje. 

 

 

 

Ook hebben wij een bullmastiff  (Huub). Dit hondenras staat bekend om zijn kindvriendelijkheid. Doordat Huub er van het begin af aan bij was is hij opgegroeit met allerlei soorten kinderen en weet hij hoe hij de kinderen het beste kan ondersteunen.  Huub vindt het heerlijk om geaaid te worden, met een balletje te spelen en lekker te slapen op zijn kleedje. Huub is een grote, rustige en kindvriendelijke hond.

 

Luna en Baco wonen sinds oktober 2017 bij ons. Luna is een merrie van 3 jaar en Baco is een ruin van 3 jaar.  Wij zetten de ezels in voor meerdere doelen. Bij de arbeidsmatige dagbesteding leren we hoe we de dieren verzorgen en leren we verantwoordelijkheid, afspraken nakomen, taken uitvoeren en andere belangrijke vaardigheden. Dit heeft iedereen nodig om later in de maatschappij te kunnen functioneren.  De kinderen willen we graag leren om onvoorwaardelijke liefde te ontvangen, (zelf)vertrouwen op te bouwen, emoties te uiten en vrienden te maken. Hier gaan wij dier ondersteunende therapie voor inzetten met onze mini ezels.

 

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?