U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

Missie

Kinderen en (jong) volwassenen met een meervoudige beperking hebben vaak meer begeleiding nodig dan andere mensen. Voor deze kinderen en (jong) volwassenen en hun ouders/verzorgers kost het dan ook veel moeite en inspanning om een passende plek voor begeleiding en dagbesteding te vinden, die aansluit op de behoeftes. Special Family Care is opgericht om juist die kinderen en (jong) volwassenen die sociaal-emotioneel kwetsbaar zijn vanwege hun verstandelijke beperking, ASS of syndroom begeleiding te bieden. Hierbij vinden wij het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met individuele behoeften van kinderen en de prikkelverwerking. Wij staan als organisatie voor betrokkenheid, veiligheid en flexibiliteit.

 

Visie

Special Family Care wil dat elk mens, ongeacht beperking, zichzelf kan zijn en zich goed kan voelen zoals hij is. Hierin is het belangrijk dat er een veilige omgeving is, waarin mensen zich optimaal kunnen ontwikkelen. We werken aan het doel dat elk mens dat wij mogen begeleiden een plek van rust ervaart, waardoor hij kan groeien in zijn leerdoelen. Wij gaan voor het geluk van alle mensen.

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?